Gemeente Kapellen steunt voedselbedeling Oase

OasewelzijnsschakelIn samenwerking met het Sociaal Huis van Kapellen zet Welzijnsschakel Oase zich voor gezinnen die armoede of uitsluiting ervaren. Twee keer per maand organiseert Oase ook een voedselbedeling. De gemeente Kapellen zet 2 initiatieven op om Oase en de voedselbedeling (ook in deze coronatijden) te ondersteunen:
Schenk voedsel
In supermarkten Carrefour (Promenade) en AD Delhaize (Putte) staan dozen, waarin mensen volgende producten kunnen achterlaten: confituur, choco, ontbijtgranen, groenten in bokaal, fruit in bokaal, soep in brik, smeerkaas, tomatensaus, koffie en thee. De gemeente haalt de gevulde dozen op en bezorgt ze aan Oase.
Stort een bijdrage
De gemeente organiseert ook een crowdfunding voor Oase: € 5,00 per Kapellenaar. Wie ook Kapelse gezinnen in armoede of uitsluiting wil ondersteunen, kan € 5,00 storten op het rekeningnummer BE24 0011 0608 5138 (van de gemeente). Het geld gaat integraal naar Oase en die koopt er – voor de voedselbedeling – producten mee aan bij Kapelse middenstanders.

donderdag 2 april 2020
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: