Processierupsen

ProcessierupsOKKapellen zal een coördinerende rol opnemen in de bestrijding van de processierupsen, zowel op het openbaar als het privédomein. Bewoners kunnen via de gemeente de aanwezige nesten op het openbaar domein doorgeven zodat de firma Van De Velde – Van Aert deze kan aanpakken. Deze firma kan ook door particulieren ingeschakeld worden (de kosten en praktische afspraken worden gemaakt door de particulieren zelf). Uiteraard is deze firma enkel een suggestie en kunnen inwoners zelf beslissen al dan niet iemand anders in te schakelen. Via de website van de gemeente zal nog meer informatie volgen.

woensdag 8 april 2020
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: