Afscheid van een vriend

LouisenLucHet kwam hard aan toen we vrijdagochtend vernamen dat Louis Janssens op 82 jarige leeftijd plots overleden was. Niet te begrijpen dat iemand die nog zo actief fietste en wandelde en zonder medische problemen plots van ons weggerukt wordt. Op elke activiteit van onze afdeling was hij samen met zijn Frieda steevast aanwezig. Meer nog, wie zorgde dat vooraf alles klaar gezet en nadien terug werd opgeruimd? Onze Louis. Bij geen enkele opbouw van het bal Dirk Van Mechelen ontbrak hij en de het aantal verkiezingsborden dat met gevoel voor perfectie onder zijn leiding werden geplakt zijn doorheen de vele jaren niet te tellen. Louis, weet dat wij met de hele Kapelse liberale familie massaal je een laatste groet hadden willen brengen. De huidige omstandigheden laten dit spijtig genoeg echter niet toe. Laat dit digitale bericht een eerbetoon zijn als dank voor jouw leven, jouw inzet, jouw vriendschap. In naam van al je blauwe vrienden zeggen we langs deze weg dank u. Weet dat we klaarstaan om je Frieda, Luc, Christel, Annelore, Kevin, Lucas, Rani en de hele familie te steunen in deze aartsmoeilijke periode. Louis was klein van gestalte maar een groot man, die nu jammer genoeg van ons is  heengegaan. Vaarwel Louis.

maandag 27 april 2020
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: