Nog steeds laptops gezocht voor kansarme kinderen en jongeren

PCOKVerschillende bedrijven en heel wat Kapellenaren hebben de voorbije weken laptops aangeboden. Dat wordt enorm geapprecieerd door de scholen, kinderen, jongeren en ouders. Maar er is nog steeds nood aan meer laptops. Er werden intussen 70 laptops verzameld, 48 daarvan kregen een nieuwe eigenaar, 14 waren helaas niet meer bruikbaar. De vraag naar laptops blijft, dus verduidelijken we graag nog even waar je met je laptop(s) terecht kan en aan welke voorwaarden deze moet voldoen. Heb je een laptop liggen of ken je iemand die er een kan missen? Neem dan  contact op met Jan Van Dijck (Doedèskadèn vzw) via jan@doedeskaden.be of via 0485 74 00 06. Doedèskadèn en het Sociaal Huis zorgen voor de verdere verdeling.
De laptop moet aan de volgende vereisten voldoen:
• bij voorkeur Windows 10
• een harde schijf met minimum 100 GB
• een RAM-geheugen van minimum 4 GB
• met oplader
Je privacy wordt gegarandeerd: de laptops worden klaargemaakt voor hergebruik (data verwijderen, herstellingen en updates, reiniging) en verdeeld naar jongeren en gezinnen die er nood aan hebben.

maandag 4 mei 2020
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: