Fototentoonstelling in openlucht

CCkapellen2020Terwijl de cultuurdienst naarstig aan het komende seizoen werkt, zijn aan het hekwerk voor het Cultuurcentrum in de Dorpsstraat vanaf maandag 11 mei een aantal foto’s te zien. De beelden van beroepsfotografen Robert Biesemans en Annick Deprins en amateurfotograaf Luk Vilain werden de voorbije jaren (2017-2019) geselecteerd door de jury’s van verschillende openluchttentoonstellingen in Pelt en Vilvoorde. De foto’s, allemaal in Kapellen gemaakt, werden daarvoor op weerbestendig materiaal gedrukt. Een kleine moeite dus om ze van onder het stof te halen. Op initiatief van Robert Biesemans en met respect voor alle coronarichtlijnen, zijn deze werken nu ook in Kapellen te zien: vóór het Cultuurcentrum, Dorpsstraat 45.

maandag 11 mei 2020
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: