Verkiezing nationaal voorzitter en partijbestuur

DVM2Vanaf maandag 18 mei 10u00 tot vrijdag 22 mei 12u00 kunnen alle Open Vld leden hun stem uitbrengen voor de verkiezing van een nationaal voorzitter en een nieuw partijbestuur. De stemming verloopt digitaal via www.openvldverkiezingen.be. Voor het nationaal partijbestuur kunnen 20 kandidaten worden aangeduid. Graag doen we bij deze een warme oproep om uw stem uit te brengen op Dirk Van Mechelen die met zijn ervaring onder meer als  Vlaams Minister absoluut een meerwaarde zal betekenen voor het uitzetten van de lijnen van onze Open Vld. Ook Patricia Ceyssens die ondertussen de banden met Kapellen stevig heeft aangehaald, is kandidaat voor het nationale bestuur. Mogen wij op uw stem en steun voor hen rekenen?

vrijdag 15 mei 2020
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: