Nieuw logo voor buitenschoolse kinderopvang ‘t Egeltje

BKOegeltjeDe voorbije weken vond door de coronacrisis de buitenschoolse kinderopvang in Kapellen plaats in de scholen in plaats van in de opvanglocaties van ‘t Egeltje. Maar sinds vrijdag zijn de scholen weer open en zit ook de opvang van elke school weer op z’n vertrouwde stek. Op enkele weken tijd onderging het egeltje als logo een heuse metamorfose. De bezieler van deze makeover is Tom Willemen, zelf begeleider in de opvanglocatie van Zilverenhoek. Tom is ook freelance grafisch ontwerper en postte een tijdje terug op Instagram en alternatief logo voor de Kapelse buitenschoolse kinderopvang. Te mooi om niks mee te doen, en zo werd het nieuwe egeltje geboren.

dinsdag 19 mei 2020
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: