Bushalte verplaatst – Fietsers omgeleid in centrum Kapellen

wegenwerkenVanaf maandag 25/5 zullen de bussen 720 en 780 tijdelijke niet meer halteren vooraan in de Hoevensebaan. De halte wordt tijdelijk verlegd naar de bestaande halte aan het pleintje Promenade tegenover het Oud Gemeentehuis op de Antwerpsesteenweg. Busgebruikers van lijn 720 dienen dus wel extra aandachtig te zijn, en desnoods even aan de chauffeur te vragen of de bus naar Antwerpen dan wel richting Putte rijdt. De opstapplaats wordt voor beide richtingen nl. tijdelijk dezelfde. De reden hiervoor is tweeërlei: de corona-afstandsmaatregelen laten momenteel niet toe dat voetgangers aan de huidige halte in de Hoevensebaan zich op voldoende afstand kunnen opstellen. Bovendien zijn er vooraan de Hoevensebaan werken op de site ’t Bruggeske met onvermijdbare laad- en losactiviteiten. Om die reden zal ook het korte stukje fietspad vooraan in de Hoevensebaan (tss. Dorpsstraat en Korte Vredestraat) tijdelijk omgeleid worden ‘in tegenrichtging’ via het oud gemeentehuis, Kruidvat e.d. op de Antwerpsesteenweg, idem zoals ruim een jaar geleden ook al gebeurde. Fietsers die van Putte richting Hoevensebaan. Deze maatregel is momenteel voorzien tot eind augustus 2020.

donderdag 21 mei 2020
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: