De Remedie: horecavergunning

overeenkomstDoor het schepencollege werd een horecavergunning goedgekeurd voor de zaak aan de Stationsstraat 47, café De Remedie. Deze vergunning omvat volgende deelaspecten: een slijtvergunning; een advies voor kansspelen; een afwijking van het sluitingsuur van het terras tot 23u00 en een vergunning voor het plaatsen van straatmeubilair (2 tafels met telkens 4 stoelen). Deze vergunning vermeldt o.m. volgende voorwaarden: 1,50 m verplichte afstand tussen de tafels en 1,20 m vrije doorgang voor voetgangers tussen terras en de straat. Er mag ook geen muziek of lawaai worden gemaakt na 22u00 en het terras is open tot 23u00 met laatste bediening om 22u30. De uitbater dient geen extra retributie te betalen voor de uitbreiding van het terras.

donderdag 25 juni 2020
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: