Aankoop mobiele fietsenstalling evenementen

FietsenstallingOKReeds eerder werd beslist om een mobiele fietsenstalling aan te kopen voor 300 fietsen, licht en vlot hanteerbaar, compact te stockeren en te vervoeren en duidelijk herkenbaar als eigendom van de gemeente. Het schepencollege heeft, na prijsvraag, de aankoop van een dergelijke fietsenstalling gegund aan de firma Alstanox uit Liedekerke. Het betreft een investering van ongeveer € 13.600,00. Aan de zijkanten van de stalling wordt het logo van de gemeente Kapellen uitgelaserd in een staalplaat. De duurzame fietsenstalling wordt geleverd met een stapelbox.

vrijdag 26 juni 2020
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: