Geen Sluitingsprijs in 2020

WielrennenokDe organisatie van de karakterkoersen (Sluitingsprijs , Schaal Sels, Antwerp Port Epic) oordeelde om gezien de omstandigheden omtrent het coronavirus geen Nationale sluitingsprijs in Putte te laten doorgaan 13 oktober 2020. De organisatie hecht een groot belang aan de veiligheid en gezondheid van de organisatoren en eigen medewerkers, de deelnemende renners, de supporters en de duizenden sympathisanten. Dit geldt natuurlijk ook voor de medewerkers van onze gemeentelijke- en politiediensten die meehelpen aan de ganse organisatie. Gezien de Sluitingsprijs een onderdeel van Putse kermis uit maakt, zullen ook de andere activiteiten bekeken worden conform de beslissingen van de Nationale Veiligheidsraad.

woensdag 1 juli 2020
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: