Behaagactie 2020 en het Bomencharter

BosOKOok dit jaar zal de gemeente Kapellen opnieuw deelnemen aan de behaagactie van de VZW Natuurpunt. Met het ondersteunen van deze actie willen we het groene karakter van onze gemeente verder versterken. De actie en oproep tot deelname zal aangekondigd worden in Info Kapellen van september. Natuurpunt stelt tevens de nodige info en folders beschikbaar. Bestellen zal kunnen via de webshop van gemeente. De bedeling zal gebeuren op de parking van zaal Escapade en/of op de parking van het Kooike op 28 november 2020. Daarnaast zal de gemeente Kapellen het “Bomencharter” ondertekenen: de gemeente engageert zich om minstens 1000 bomen extra aan te planten in de periode 2020-2024. De plechtige ondertekening van het charter zal plaats vinden in 2021. De aanplant van een nieuw “Geboortebos” in 2021 zal hiervan onderdeel uitmaken.

vrijdag 3 juli 2020
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: