Speelpleinen gaan van start

SpeelpleinokSpeelpleinwerking gaat van start in Kapellen vandaag 6 juli en eindigt 21 augustus. De speelpleinen voor 12+ers starten op 13 juli en eindigen 7 augustus. Het team van de jeugddienst en de ploeg monitoren zijn er enthousiast ‘ingevlogen’ om alles veilig, hygiënisch en coronaproof te maken. Het coronavirus zorgt ervoor dat een en ander deze zomer anders wordt aangepakt. Irishof, Atheneum Kapellen en BKO Park worden deze zomer ingepalmd. Er wordt gewerkt met 3 bubbels van maximum 50 personen: kinderen en begeleiders inbegrepen. Deze bubbels komen niet met elkaar in contact. Er zijn 2 bubbels voor 6 tot 12-jarigen: de stokstaartjes en de flamingo’s. Nieuw is dat er dit jaar een aparte bubbel voor 12+ers georganisserd wordt met eigen locatie. De 12+ers spenderen hun zomer in BKO Park. Perfect om te chillen, hangen en amuseren met leeftijdsgenoten. Samen met enkele monitoren kunnen ze zich hier helemaal laten gaan. Voor alle drie de leeftijden, en alle periodes zijn nog plaatsen beschikbaar. Inschrijven doe je per week voor € 30,00 via de webwinkel op www.kapellen.be.

maandag 6 juli 2020
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: