Wegenwerken vanaf 3 augustus

wegenwerkenIn augustus staan traditioneel heel wat wegenwerken gepland. Hierbij vind je een eerste overzicht voor de komende week. Alle info vind je ook terug door hier te klikken.

Koningin Astridlaan onderbroken (3 – 31 augustus)
De Koningin Astridlaan zal van maandag 3 tot en met maandag 31 augustus ter hoogte van het kruispunt met de Lobelialaan volledig worden afgesloten voor alle verkeer, ook voor fietsers. Om de verkeersveiligheid te verbeteren wordt in de Koningin Astridlaan ter hoogte van de bocht met de Lobelialaan een verkeersplateau aangelegd met daarop een nieuwe fietsoversteekplaats. Gemotoriseerd verkeer zal worden omgeleid via de Hoogboomsteenweg en de Antwerpsesteenweg. Voor fietsers wordt er een aparte omleiding voorzien via de Ruyseveltslei en de Oude Bergsebaan.
Essenhoutstraat onderbroken (3 augustus)
In de Essenhoutstraat bevindt zich ter hoogte van huisnummer 296 een verzakking in de rijbaan. Om een grondige herstelling te kunnen uitvoeren, is het noodzakelijk om de rijbaan in beide richtingen volledig af te sluiten voor gemotoriseerd verkeer, tussen de Palmstraat en de Plasstraat. Dat gebeurt op maandag 3 augustus. De herstelling zal 1 dag in beslag nemen. Het verkeer komende van Ekeren en/of Hoevenen kan omrijden via de Molenstraat en de Hoevensebaan. Het verkeer komende van Kapellen Centrum kan omrijden via de Palmstraat en het Klein Heiken.
Oude Galgenstraat onderbroken (4 augustus – 30 september)
Op 4 augustus starten er werken in de Oude Galgenstraat in het deel vanaf de Ertbrandstraat tot juist voor de oprit van Oude Galgenstraat 52. Het einde van de werken is voorzien op 30 september. Gedurende deze periode zal de rijbaan volledig afgesloten zijn voor het verkeer. Een omleiding is voorzien via de Kalmthoutsesteenweg en Marcottedreef. Het fietspad in de Oude Galgenstraat blijft steeds beschikbaar in beide rijrichtingen.

vrijdag 31 juli 2020
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: