Scheldeprijs op 14 oktober (?)

WielrennenokNormaal gezien zou de 108 ste editie van de Scheldeprijs zijn doorgegaan op 8 april 2020. Helaas moest deze editie uitgesteld worden wegens het toen oprukkende Corona virus. De organisatie had toelating gekregen om deze wielerwedstrijd te laten doorgaan op 14 oktober 2020 uiteraard onder voorbehoud van nieuwe maateregelen. De Scheldeprijs is een klassieke wielerwedstijd met internationale allures voor elite met een contract. Startplaats in Terneuzen en met doortocht van het peloton door Kapellen. De renners komen tussen 14u47 en 15u16 vanuit Putte-Nederland over Antwerpsestraat de grens over via de Ertbrandstraat met een bevoorradingspost op de Kapelsestraat. Verder gaat het parcours via de Dorpsstraat naar de Hoevensebaan om via de Korte Vredestraat naar de Antwerpsesteenweg te rijden en gaat het verder via Hoogboom naar Brasschaat. Het college neemt hiervoor de nodige maatregelen.

woensdag 30 september 2020
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: