Café Verli opnieuw trefpunt voor jong en oud

cafeOKOp donderdag 1 oktober heropende café Verli zijn deuren. Wout Van Bever zorgt met al zijn horeca ervaring voor de beste dranken en bijhorende gezelligheid zodat jong en oud opnieuw op en top kunnen genieten van een echt Kapels trefpunt. Biljarten kan ook nog steeds en voor bijeenkomsten van een kleine groep kan er een compleet vernieuwde vergaderruimte op de eerste verdieping worden gehuurd. Achter het café ligt een grote zaal, met eigen toog, die afzonderlijk kan gehuurd worden. Café Verli is van dinsdag tot en met zaterdag geopend vanaf 15u00. Zondag en maandag zijn sluitingsdagen.

donderdag 8 oktober 2020
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: