Putte Kermis 2020

KermisOKHet college van burgemeester en schepenen gaat akkoord met de organisatie van een beperkte kermis op het Vincent Mercierplein. De kermis mag openen voor publiek van 10 oktober tot en met 18 oktober 2020. Het college van burgemeester en schepenen gaat eveneens akkoord met de organisatie van de Kermisloop Bubble Run die plaatsvindt van 10 oktober tot en met 18 oktober 2020. Putte kermis is een jaarlijks intergemeentelijke activiteit (Stabroek, Woensdrecht, Kapellen) die dit jaar zou plaatsvinden van 10 tot en met 18 oktober 2020. Omdat het in de huidige omstandigheden niet mogelijk is om het traditionele programma ook corona-veilig te maken, werd op 9 juli 2020 intergemeentelijk beslist dat er geen jaarmarkt en Koekloting kan plaatsvinden dit jaar. Ook de foornijveraars hebben afgelopen maanden fel geleden onder de coronacrisis. Zo kon Stationsstraatkermis en Kapellen kermis 2020 niet doorgaan. Van hen kwam de vraag om te onderzoeken of er een beperkte kermis mag worden opgesteld van zaterdag 10 oktober tot en met zondag 18 oktober 2020. De dienst Evenementen nam contact op met de foornijveraars en (rekening houdend met de actuele kermisprotocollen) doet ze een voorstel tot het opstellen van een beperkte kermis op het Vincent Mercierplein. Het is mogelijk om een kermis te plaatsen op het Vincent Mercierplein waar maximaal 5 kramen kunnen staan: 1 paardenmolen, 1 viskraam, 1 ballenkraam, 1 schietkraam en 1 lunapark. Ook op het Douaneplein in Stabroek wordt er een beperkte kermis geplaatst..

maandag 12 oktober 2020
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: