Putte Kermis wordt stopgezet

CoronaOkDaar Nederland de coronamaatregelen vanaf vandaag verstrengt, beslisten de gemeenten Kapellen en Stabroek in overleg met de lokale politie Noord Putte Kermis stop te zetten vanaf vandaag, woensdag 14 oktober 2020, 20u00 uur. Nederland verstrengt vanaf vandaag, woensdag, de coronamaatregelen, o.m.:
• Cafés en restaurants moeten dicht om 22u00.
• Alcohol en softdrugs mogen niet worden verkocht tussen 20u00 uur en7u00 uur.
• Alle evenementen en kermissen worden verboden.
Daarop beslisten de gemeenten Kapellen en Stabroek in overleg met de lokale politie Noord dat de kramen van Putte Kermis vandaag, woensdag 14 oktober 2020, nog mogen openen tot 20u00 uur. Verder wordt Putte Kermis stopgezet, m.a.w. de kermiskramen mogen niet meer openen op donderdag 15, vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 oktober 2020. Er zijn twee voorname redenen voor deze beslissing in het kader van de volksgezondheid en de openbare orde. Mogelijk steken de komende dagen heel wat Nederlanders de grens over om hier hun vertier te zoeken. Nederland raadt reizen naar – het voor hen oranje – België wel ten stelligste af, maar de grens gaat niet dicht. Bovendien waren er vorig weekend op Putte Kermis al problemen met Nederlanders die onder meer de mondmaskerplicht in België aan hun laars lapten.

woensdag 14 oktober 2020
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: