Toetreding tot overheidsopdracht aankoop 360° beelden

360gradenokHet schepencollege heeft goedkeuring gegeven aan het ontwerp van bestek van Fluvius/VVSG om een groepsaankoop voor 360° beelden te organiseren. Er wordt dus een overheidsopdracht uitgeschreven om alle wegen in Vlaanderen in beeld te brengen. De geïnteresseerde gemeenten kunnen inschrijven en Fluvius functioneert in deze als aankoopcentrale. Het gebruik van deze beelden betekent een absolute meerwaarde voor de gemeente. De beelden zullen tijdbesparend werken vermits er veel minder ter plaatse moet gegaan worden om zaken na te kijken.

vrijdag 23 oktober 2020
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: