Week van de pleegzorg

opvoedingOKEr zijn vandaag meer dan 5.000 pleeggezinnen in Vlaanderen. Het gaat hier dan om kinderen, jongeren of volwassenen die opgevangen, verzorgd en opgevoed worden in een pleeggezin. Vaak omdat hun ouders voor korte of lange tijd niet voor hen kunnen zorgen. Op die wijze krijgen ze een kans in de toekomst. Samen met Pleegzorg Provincie Antwerpen engageerde de gemeente Kapellen zich om pleegzorg meer bekend te maken. Een week lang, namelijk van 13 tot 22 november wordt in het gemeentehuis de pleegzorg in de kijker gezet met een pakket aan leuke posters, vlaggenlijnen en stickers. Tevens wordt de week van de pleegzorg bekend gemaakt op de gemeentelijke website, de sociale media, de lichtzuilen, ….

donderdag 12 november 2020
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: