Opnieuw Oudejaarsnachtbussen

FeestbusOKAfgelopen jaarwisselingen heeft de gemeente Kapellen steeds beroep gedaan op het Oudejaarsnachtbusproject van De Lijn zodat iedereen de kans krijgt in deze periode veilig op zijn bestemming te geraken. Dit zal ook dit jaar het geval zijn.  Uiteraard zal dit oudejaarsnachtaanbod enkel voorzien worden wanneer de geldende coronamaatregelen dit toelaten. Ook dit jaar kunnen we rekenen op de samenwerking met de gemeente Stabroek, waardoor ook een deel van het traject over hun grondgebied loopt. Er zullen door beide gemeenten 2 bussen worden ingelegd tussen 21u00 en 6u00. Tickets voor de Oudejaarsnachtbussen worden gratis aangeboden.

donderdag 7 oktober 2021
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: