Nieuwe huurovereenkomst en huishoudelijk reglement sporthal GO! technisch atheneum Kapellen

ContractOKHet schepencollege heeft een gewijzigde huurovereenkomst met het GO! goedgekeurd. De belangrijkste wijziging is het feit dat ook de twee zalen op de bovenverdieping van het technisch atheneum door de gemeente worden gehuurd. In het verleden werd reeds de sporthal (gelijkvloers) gehuurd. Hiermede wordt de beschikbaarheid van sportlocaties uitgebreid. Naast de verhuring van de zalen in het Sportcentrum aan de Christiaan Pallemansstraat, kunnen sportclubs en individuele sporters ook terecht in de sporthal van Hoogboom en de sporthal van ’t Kooike in Putte-Kapellen. De beschikbaarheid van de sporthal van het technisch atheneum, en nu ook de twee zalen op de bovenverdieping bieden na de schooluren en tijdens de weekends  bijkomende huurlocaties voor trainingen en wedstrijden. Ook de huurprijs tussen de gemeente en het GO! werd herzien, evenals de poets- en energiekosten.

maandag 11 oktober 2021
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: