Uit de gemeenteraad van maandag 21 maart 2022

raadzaalBij aanvang gaf burgemeester Dirk Van Mechelen meteen het woord aan Open Vld Schepen Luc Janssens onder meer bevoegd voor personeel en onderwijs. Luc bracht het droevige nieuws van het plotse overlijden dit weekend van Tom Huys leerkracht van de gemeentelijke basisschool De Platanen. De raadsleden hielden hierop als eerbetoon een minuut stilte in acht. Burgemeester Dirk Van Mechelen gaf nadien toelichting over de naamgeving en indeling van de site ’t Bruggeske. De gemeenteraad stemde ook unaniem in de naamgeving van Hoelenweg aan de verbinding tussen de Kerkstraat en de site en de aankoop van een OG aan de Hoevensebaan 32. Tot slot onthouden we dat vluchtelingen aan Oekraïne geen kosten moeten betalen voor de aanvraag van een verblijfsvergunning.

dinsdag 22 maart 2022
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: