Werken vernieuwing fietspaden Antwerpsesteenweg

FietsstraatOKVanaf maandag 28 maart starten de weken aan de fietspaden langs de Antwerpsesteenweg in Kapellen. Deze werken duren vermoedelijk tot midden juni. De fietspaden worden in beide richtingen tussen de spoorwegtunnel en de gemeentegrens met Brasschaat aangepakt. De betonnen fietspaden worden opgebroken en vervangen door een nieuw fietspad in asfalt. Tijdens de volledige duur van de werken wordt er enkelrichtingsverkeer ingesteld op de Antwerpsesteenweg. Gemotoriseerd verkeer van Kapellen-centrum richting Brasschaat/Antwerpen blijft steeds mogelijk over één rijstrook. Omgekeerd zal het verkeer komende van Brasschaat/Antwerpen richting Kapellen-centrum een omleiding moeten volgen. Het eerste deel van de werken betreft de aanpak van het gedeelte tussen de tunnel en de rotonde en zal zo’n 4 weken in beslag nemen. Lokaal verkeer richting Kapellen-centrum wordt omgeleid via Hoogboomsteenweg, Koningin Astridlaan, Koolkaai en Christiaan Pallemansstraat. Doorgaand verkeer en vrachtverkeer (+3,5 ton) richting Kapellen-centrum wordt omgeleid via Klein Heiken, N114 en Molenstraat/Hoevensebaan.

zaterdag 26 maart 2022
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: