Dringend herstel sportaccommodaties

StormschadeOKDe sportdienst heeft voor het college een overzicht gemaakt van de stormschade op de diverse sportlocaties. Het College besliste om deze zo snel mogelijk te herstellen.
Tennisvelden in het park Beaulieu
De storm heeft een zware boom doen vallen op één van de lichtmasten met LED-verlichting. Dit heeft ook voor schade aan het gravel en de omheining gezorgd. We willen dan ook snel een nieuwe lichtmast met LED-verlichting installeren. Een offerte werd al goedgekeurd voor een bedrag van € 5.844,30 (inclusief btw). Het College maakt van de gelegenheid gebruik om ook de verlichting ter hoogte van terrein 3 om te vormen naar LED-verlichting. Het is andermaal een energie vriendelijke investering. De kostprijs hiervoor bedraagt 6.013,70 euro incl. btw. Ook de omheining wordt hersteld: de raming bedraagt € 2.899,16 inclusief btw. Tot slot zal ook de gravel worden aangepakt en hersteld in overleg met de tennisclub.
Voetbalvelden Frans De Peuterstraat
Omgewaaide bomen hebben voor schade aan de omheining gezorgd en ook de 2 dug-outs zijn beschadigd. De technische dienst zal de omheining zelf herstellen. En ook de dug-out op het C-veld werd door de toezichters reeds hersteld. De dug-out op het B-veld is eigendom van de club die dit zelf zal herstellen (vervanging 1 plaat).
Voetbalvelden Grensstraat
De dubbele dug-out aan het hoofdveld is omvergeblazen door de storm en in de gracht beland. De brokstukken werden inmiddels verwijderd door de gemeentelijke diensten. Gezien de inspanningen van de club de voorbije jaren om de terreinen perfect te onderhouden zal de gemeente twee nieuwe dug-outs plaatsen. De kostprijs hiervoor wordt geraamd op circa € 7.000,00 (incl. btw).

woensdag 30 maart 2022
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: