Scheldeprijs op 6 april

WielrennenokDe Schotense Wielerclub vzw diende een aanvraag in voor de doortocht van de 110de Scheldeprijs op woensdag 6 april 2022. Het betreft een klassieke wielerwedstrijd met internationale allure voor Elite met contract. De startplaats is op het Stadhuisplein in Terneuzen (NL) om 12u45. De aankomst (Churchillaan in Schoten) wordt verwacht omstreeks 17u30. Het volledig parcours is 199 km waarvan één ronde van 147,2 km en 3 lokale rondes in Schoten van 17.2 km. De renners zullen ook door Kapellen rijden , komende vanuit Putte (14u25 – 14u55 uur) via de Antwerpsestraat in Putte, draaien dan in de Grensstraat, om dan via de Klinkaardstraat, de Ertbrandstraaten de Kapelsestraat het dorp binnen te rijden. Via de Dorpsstraat en de ovonde komen ze op de Antwerpsesteenweg en gebruiken ze de tunnel om de drukke spoorlijn 12 te kruisen. Via de Hoogboomsteenweg rijden ze dan Brasschaat binnen rond 14u44 – 14u55.

donderdag 31 maart 2022
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: