Evenementen op 9 april

bingoOKHet schepencollege gaf toelating aan diverse organisatoren voor het inrichten van een aantal evenementen. Op 9 april 2022 zal een bingo worden georganiseerd in café Volksvriend. De regelgeving van de kansspelcommissie moet hierbij gevolgd worden. Eveneens op 9 april 2022 wordt de “Scheldeprijs cyclo”, een recreatieve toertocht over het fietspad met bewegwijzering op touw gezet. Het parcours diende aangepast te worden ingevolge de onbereikbaarheid van de Bernard De Vadderlaan (weg- en rioleringswerken) en de werken ter hoogte van het kruispunt met de Hoogboomsteenweg. In Putte-Kapellen werd toelating geven voor de organisatie van een grote rommelmarkt. Deze rommelmarkt wordt georganiseerd in het kader van het 775 jarig bestaan van Putte en zal opgesteld worden op de parking van sporthal ‘t Kooike.

vrijdag 8 april 2022
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: