Concessieovereenkomst Oud Gemeentehuis

oudgemeenthuisnieuwIngevolge een oproep, heeft het schepencollege een nieuwe concessieovereenkomst goedgekeurd voor het Oud Gemeentehuis. In het centrum van de gemeente wordt het horecagedeelte van het gebouw in concessie gegeven voor het organiseren van private of professionele evenementen (feesten, meetings, congressen, culinaire happenings, …).  Het betreft de ruimtes op het gelijkvloers en eerste verdieping , kelders en bijhorend buitenterras. De concessie wordt toegestaan voor een termijn van 3 jaar en de vergoeding werd vastgesteld op € 1.250,00 exclusief btw per maand. De concessionaris zal alle voorbereidingen treffen om de exploitatie per 1 september 2022 van start te laten gaan. De concessiehouder, Proactio bvba uit Brasschaat zorgt op eigen kosten voor de nodige aanvullende bedrijfsinrichting en meubilering in harmonie met het historische gebouw, dat in 1907 als gemeentehuis werd opgetrokken.

maandag 11 april 2022
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: