Herstelling wegdek Goudenregenlaan en Lentelaan

KlinkersOKHet wegdek van de Goudenregenlaan en Lentelaan is op verscheidene plaatsen aan herstelling toe. Bij regenweer blijven grote plassen staan aan de rand van de rijbaan en de goot. Het gemeentebestuur zette het licht op groen om over te gaan tot deugdelijk herstel en aanstelling van een aannemer tegen een prijs van € 34.440,47 euro (inclusief btw). Na aanpak van de verzakkingen zullen de bestaande klinkers zo veel mogelijk herbruikt worden, dit om het straatbeeld uniform te houden. Ter hoogte van de Oude Bergsebaan wordt een zone voorzien waar de bestaande klinkers verwijderd worden zodat deze kunnen worden herbruikt in de rest van straat voor klinkers die beschadigd geraken. De nieuwe verharding op deze strook zal aangelegd worden in rode betonsteen.

donderdag 21 april 2022
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: