Uit de gemeenteraad van maandag 25 april

raadOKBurgemeester Dirk Van Mechelen opende zoals steeds stipt om 20u00 de vergadering waarbij gemeld werd dat 2 raadsleden verontschuldigd waren. Open Vld schepen voor financiën en begroting Luc Janssens gaf toelichtingen bij enkele technische aanpassingen van reeds eerder goedgekeurde reglementen. Het betreft deze over de belastingen op verspreiding van reclamedrukwerk en het reglement over leegstand van woningen en gebouwen. Open Vld schepen Koen Helsen gaf toelichting over de geplande werken aan de Kaartse Beek en over de werken voor het aanleggen van een waterbekken buffer aan het Kooike. We noteerden tot slot dat de gemeente Kapellen voor haar contractueel personeel zal instappen in de 2de pensioenpijler bij verzekeraar OPF Prolucus. Alle punten van deze raad werden door de raadsleden met unanimiteit goedgekeurd.

dinsdag 26 april 2022
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: