Startvergadering Woonmaatschappij Noord/Midden-Antwerpen

straatOKTegen 1 januari 2023 moeten sociale huisvestingsmaatschappijen en verhuurkantoren één woonactor vormen met maar één speler per gemeente. Dit resulteert in een efficiënter en transparanter landschap van (sociale) woonactoren, zowel voor klanten (huurders, kopers) als voor de gemeenten. Dit voorjaar vond de startvergadering plaats van de toekomstige woonmaatschappij Antwerpen-Midden/Noord plaats. Tijdens deze startvergadering werden de woonactoren voorgesteld, werd de aanpak toegelicht en werden tafelgroepen gevormd, waarin de verwachtingen naar de nieuwe woonmaatschappij van de lokale besturen besproken werden, maar ook de sterktes, zwaktes, kansen en bedreigingen.

woensdag 25 mei 2022
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: