Leveren en installeren van een notulenbeheerssysteem

VerslagOKDe gemeente en het Sociaal Huis van Kapellen wensen een nieuw notulenbeheerssysteem aan te kopen. Momenteel wordt werkt men met een oplossing in MS Dynamics (van Infront). Die oplossing wordt niet langer ontwikkeld. Het bestuur kan hierdoor niet op een geïntegreerde manier beantwoorden aan de nieuwe publicatieverplichtingen van ABB. Het nieuwe systeem moet het mogelijk maken om de bestuursvergaderingen op een gebruiksvriendelijke, digitale, papierloze en informatieveilige manier voor te bereiden, bij te wonen en te verwerken. Het bestuur moet via de toepassing eenvoudig kunnen voldoen aan de publicatieverplichtingen van de Vlaamse overheid. Het is de bedoeling ook het bestaande archief van de huidige besluitvormingstoepassing waar mogelijk te ontsluiten via de nieuwe toepassing. In het kader van de opdracht ‘Leveren en installeren van een notulenbeheerssysteem’ werd een bestek opgesteld. De uitgave voor deze opdracht wordt geraamd op € 80.248,63 exclusief btw.

maandag 30 mei 2022
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: