Ontwerp en ontwikkeling van een groenzone aan de Harklaan

picknickbankOKTussen de Harklaan en de Sikkellaan bevindt zich openbare groene ruimte. Vroeger was dit een speelzone met bijhorend basketplein. Het perceel is 1.100 m² groot waarvan er momenteel 460 m² verhard is omwille van het oude basketbalplein. Na het verwijderen van de verharding zal er plaats gemaakt worden voor nieuwe aanplantingen. Er komen twee zomerlindes, enkele fruitbomen, amelanchiers, hagen en lage beplanting rondom het perceel. Er wordt ook voorzien in twee zitbanken en een picknick bank. Er zal tussen de beplanting genoeg ruimte worden voorzien zodat kinderen er kunnen ravotten en wat met een bal spelen. Rond het plein zal er ook beplanting komen om de aangelande percelen te beschermen en van hun privacy te verzekeren.

woensdag 8 juni 2022
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: