Voetpad Dorsvlegellaan

GroenewolkOKDe voetpaden in de Dorsvlegellaan hebben zoals meer voetpaden in Kapellen te maken met het opdrukken van de verharding door boomwortels. Voor wat betreft de Dorsvlegellaaan is er beslist om het voetpad aan de even kan van de straat te behouden. Daar waar nodig zal het voetpad hersteld worden en ter hoogte van bepaalde bomen versmald worden. Aan de oneven kant van de straat zal het bestaande voetpad worden uitgebroken en plaatsmaken voor groen. Dit kadert dan weer perfect in de infiltratie van het hemelwater overeenstemmend met  het klimaatpact rond ontharding.

woensdag 8 juni 2022
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: