Heraanleg fietspad Streepstraat tussen Biartlei en Parijseweg

FietsstraatOKIn de zomer 2021 werd het fietspad in de Streepstraat tussen de Parijse Weg en de Biartlei ontdubbeld. De fietsers richting Kapellen rijden nu op een, afgeschermd, gedeelte van de rijbaan. De fietsers richting Hoevenen rijden op het bestaande gemengd voet- en fietspad. Dit fietspad is echter in slechte staat waarbij verschillende klinkers oneffen liggen wat het wandel en fietscomfort niet ten goede komt. Daarom is het nodig om het gedeelte van het fietspad tussen de Parijse Weg en de Biartlei te vernieuwen waarbij de klinkerverharding wordt vervangen door asfalt. Deze werken worden uitgevoerd in de maand augustus, wanneer er geen schoolverkeer is. De opdracht werd gegund aan de laagste bieder, zijnde Boden, Duiventorenstraat 16 te 2910 Essen, tegen het nagerekende inschrijvingsbedrag van € 50.452,40 inclusief 21% btw.

dinsdag 14 juni 2022
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: