Mountainbiketocht UZA Foundation op zaterdag 10 september

MountainbikeOKHet college gaf toestemming aan de UZA Foundation om op zaterdag 10 september 2022 opnieuw een mountainbiketocht in samenwerking met WTC Kapellen te organiseren. De opbrengst van dit evenement is ten voordele van het kinderkankerfonds.

De wedstrijd start op zaterdag 10 september 2022 om 14u00 en de aankomst van de laatste ploegen wordt verwacht om 17u00. De vertrek- en aankomstplaats zijn in het kasteeldomein Wolvenbos, Heidestraat- Zuid 107 te Kapellen.

Het parcours is 25,3 km, over de openbare weg, door natuurgebied en door privédomeinen doelgroep: maximaal 50 ploegen van 5 personen nemen deel aan de mountainbike-tocht.

Tijdens de wedstrijd wordt de Heidestraat-Zuid afgesloten voor het autoverkeer tussen 13u30 en 17u00. Politiezone Noord maakt hiervoor een tijdelijke politieverordening op.

De circa 50 seingevers krijgen voorafgaand aan het evenement een briefing en 14 dagen voorafgaand aan het evenement wordt er vooraan en achteraan in Heidestraat-Zuid 2 vooraankondigingsborden geplaatst die aanduiden dat de straat op 10 september 2022 afgesloten is van 13u30 tot en met 17u00.

donderdag 16 juni 2022
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: