Uit de gemeenteraad van maandag 4 juli

gemeenteraadBurgemeester Dirk van Mechelen opende zoals steeds stipt de zitting om 20u00. Hij liet weten dat de raadsleden uitzonderlijk in de vakantie maanden opgevorderd waren omdat toch wel 2 belangrijke dossiers extra aandacht vroegen.

Vooraf legde voor onze coalitiepartner de heer Wilfried Schonkeren de eed af als gemeenteraadslid voor de gemeente Kapellen.

Open Vld schepen Koen Helsen gaf toelichting bij het Mobiliteitsplan dat ter kennisname voorlag. De oppositie kon zich globaal hierin vinden en hechtte veel belang aan de informatieronde die volgt in september. Nadien volgt in de gemeenteraad de definitieve goedkeuring.

In het energie- en klimaatactieplan werden volgens de oppositie te weinig concrete acties opgenomen. Open Vld burgemeester Dirk Van repliceerde dat al heel wat acties ondernomen en gepland zijn maar dat een en ander ook financieel haalbaar moet zijn. Hierop werd het energie- en klimaatactieplan goedgekeurd.

dinsdag 5 juli 2022
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: