Nieuwe versie statuten Kapelse Sportraad

Verslag2OKEen actualisering van de statuten van de Kapelse Sportraad was aangewezen. Er werd immers in de statuten nog verwezen naar een verouderd erkenningsreglement en procedure voor een lidmaatschap bij de sportraad.

Het aantal leden die kunnen zetelen in de raad van bestuur wordt nu uitgebreid van 15 naar 17 leden. Er was ook nood om te verduidelijken dat een mandaat als lid van de raad van bestuur persoonsgebonden is, de vermelding van de wet op de privacy en een meer hedendaags taalgebruik.

De raad van bestuur werkte op eigen initiatief een update uit, welke werd voorgelegd aan de sportraad (algemene vergadering). Het schepencollege stemde eveneens in met de herwerkte statuten.

donderdag 14 juli 2022
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: