Fietstunnel ter hoogte van Vloeiende

FietstunnelOKTractebel heeft enkele varianten uitgewerkt voor de aansluitingsmogelijkheden aan de oostzijde van de spoorlijn om de afschaffing van de overweg Vloeiende te realiseren en een fiets- en voetgangerstunnel aan te leggen.

Het schepencollege opteerde enerzijds om maximaal de aansluiting met het huidige fietspad van de Vloeiende te realiseren. Anderzijds werd ook gevraagd om een aansluiting te voorzien via een nieuw fietspad op de Leo Baekelandstraat om zo verder via de KMO-zone Vloeiende naar de Antwerpsesteenweg (wijk De Sterre) en naar Vloeiende/Hoogboomsteenweg te kunnen fietsen.

vrijdag 15 juli 2022
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: