Vernieuwing concept speelbabbel najaar 2022

babbelEen speelbabbel is een ontmoetingsplaats waar (groot)ouders of andere opvoedingsverantwoordelijken en hun kinderen tussen de 0 en 3 jaar in aanwezigheid van onthaalmedewerkers samen tijd kunnen doorbrengen. Ouders komen er tot rust, kunnen ideeën en vragen met elkaar uitwisselen enz. Baby’s en peuters gaan in alle veiligheid zelf op ontdekking in de nabijheid van hun vertrouwenspersoon. Ze ontmoeten er andere kinderen en leren samen spelen, als voorbereiding op de crèche of kleuterklas.

Het college van burgemeester en schepenen keurt het voorstel goed om de speelbabbels vanaf september 2022 te organiseren op 2 locaties nl in het centrum (BKO Park) en in Putte (BKO Putte) op woensdagvoormiddag, respectievelijk van 9u30 tot 12u30 en van 9u30 tot 11u30. Maandelijks voorziet men een speelbabbel Spécial waar een extra activiteit voor ouders/kinderen wordt aangeboden in samenwerking met externe partners.

maandag 25 juli 2022
Vond u dit artikel interessant? Schrijf u in op onze e-mail of RSS en blijf dagelijks op de hoogte van het nieuws uit Kapellen!

Mogelijk ben je ook geïnteresseerd in volgende artikels: