Blijf op de hoogte via onze RSS-feed

Via onze RSS-feeds ben je meteen op de hoogte van onze online berichtgeving. Ontdek hoe je je eenvoudig gratis kan abonneren. Je ontvangt de berichten van zodra deze op onze website worden gepubliceerd.

Wat zijn RSS-Feeds?

Een RSS-feed is een tekstbestand in XML-formaat dat een overzicht bevat van de updates van een website, vaak in de vorm van een lijst artikels met links. RSS staat voorReally Simple Syndication.

De RSS-feed van Open VLD Kapellen is vrij gemakkelijk te lezen en bevatten de volgende gegevens: de titel van de informatie en een korte beschrijving van het onderwerp.

Na een klik op de volgende RSS link wordt een nieuwe pagina geopend. Met het adres in de URL-balk van de webbrowser kan je deze functie in Outlook configureren.

Onze RSS-feed: https://www.vldkapellen.be/feed/

Hoe RSS gebruiken?

RSS-feeds worden gelezen door een RSS-lezer. Dit is eenvoudige software die op de computer geïnstalleerd kan worden, of die al voorgeprogrammeerd is in sommige browsers.

De RSS-feeds zijn herkenbaar aan het icoontje.

Wil je graag als eerste op de hoogte zijn van het nieuws dat we publiceren? Abonneer je dan via Outlook op de verschillende RSS-feeds van onze site. Eens geabonneerd, kan je het laatste nieuws in Outlook bekijken van zodra het gepubliceerd wordt. Op die manier hoef je zelf niet naar het nieuws te zoeken en ben je altijd helemaal mee!

Hoe abonneer je je op RSS-feeds in Outlook?

Outlook biedt een manier om RSS-feeds te lezen. Je kan de URL’s van RSS-feeds toevoegen in het RSS-tabblad. Als je, afhankelijk van jouw versie van Outlook, gaat naar ‘bestand’ en vervolgens doorklikt op ‘accountinstellingen’, vind je het tabblad ‘RSS-feeds’. Daar kan je je RSS-abonnementen beheren (toevoegen, wijzigen of verwijderen).

Zodra je dit ingesteld hebt, wordt de map met RSS-feeds bijgewerkt telkens er nieuwe inhoud wordt gepubliceerd in de vier bovenvermelde rubrieken. Je kan deze inhoud dan in je Outlook-inbox lezen zoals elke andere e-mail. Zo mis je nooit nog één van onze nieuwsberichten. Ga er dus zeker mee aan de slag!

Contact

Open Vld Kapellen

Hoevensebaan 92A
2950 Kapellen

kapellen@openvld.be

Follow Us