Sinterklaasstoet Hoogboom op 2 december

Sinterklaasstoet Hoogboom op 2 december

27 november 2023

Cultuur

De VZW Hobome verkreeg de toestemming voor het organiseren van de jaarlijkse Sinterklaasstoet in Hoogboom op zaterdag 2 december 2023 van 12u00 tot 17u00 uur met startpunt aan de Bauwinlaan en aankomst in feestzaal den Haasdam.

Er worden ongeveer 300 bezoekers verwacht.

De Hoogboomsteenweg is inmiddels tussen de K. Astridlaan en de Rododendronlaan terug open voor verkeer in beide richtingen. De rest van de Hoogboomsteenweg zal nog éénrichtingsverkeer zijn op 2/12.

Er worden daarom wel extra verkeersborden (E3: Stilstaan- en parkeerverbod) geplaatst op de parkeerstroken tussen Bernard De Vadderlaan en Leeuw Van Vlaanderlaan.

Deze dienen immers als uitwijkmogelijkheid indien er hulpdiensten dienen te passeren. Er wordt daarom ook politiebegeleiding voorzien.

Nog ter info:
Traject: Startpunt: Bauwinlaan – Bernard de Vadderlaan – Zinnialaan -Lobelialaan – Poeldreef – Vinusakker – Rododendronlaan – Claessensdreef – Leeuw van Vlaanderenlaan –
eindpunt: den Haasdam (Hoogboomsesteenweg 227). Op de Hoogboomsesteenweg mag de stoet niet stilstaan gezien enkelrichtingsverkeer.

Nieuws uit Kapellen